Is dit wat moslims willen?

Is dit wat moslims willen?

Rellen islamfilm | Is dit wat moslims willen?
Het is een vreemde vraag bij een vreemd schouwspel. Om bij dat laatste te beginnen: op tientallen plaatsen in de wereld demonstreren honderden, soms duizenden mensen tegen een filmpje dat uitdrukkelijk gemaakt is om die demonstranten te provoceren.
Read more on Trouw

Opmerking Linkelinks

Linkelinks vindt dat het makkelijk is om mensen te provoceren door middel van een filmpje. Het is niet alleen aan de moslims hoe ze hier op kunnen, moeten reageren. elk mens heeft zijn verantwoordelijkheid voor wat er gepubliceerd wordt, dat is de zogenaamde prijs van vrije meningsuiting.

 

Hoofdredacteur De Morgen: ‘Allochtoon is een containerbegrip. Voor Moslim
opinie Kun je per definitie aan goede journalistiek doen met een vaag containerbegrip als ‘allochtoon’ als term in de berichtgeving, vraagt de hoofdredacteur van de Vlaamse krant De Morgen Wouter Verschelden zich af. Nee, vindt hij, en daarom besluit …
Read more on Volkskrant

 

Nieuwe gouverneur in Jakarta: moslim of christen?
Audio Stemmen moslims op een christen? Dat moet vandaag blijken bij de gouverneursverkiezingen in Jakarta, de hoofdstad van het grootste islamitische land ter wereld – IndonesiĆ«. De strijd gaat er tussen de zittende gouverneur en een nieuwkomer.
Read more on NOS.nl

 

Tags: , , , ,
Previous Post
featured Moslim

Jeroen werd moslim

Next Post
featured Gezondheid

Gezonde werknemers gezonde inkomsten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.