Coffeeshophouder_vast_in_Thailand.jpg

Het is shit in Thailand

Het is shit in Thailand

Shit in Thailand. Het moet wel lijken op een “bad trip” voor Johan van Laarhoven. Johan was een succesvol coffeeshopbaas in Nederland. Toen die zijn handeltje verkocht dacht hij toch echt wel als “God in Frankrijk” in Thailand te kunnen wonen. Niets aan het handje totdat de Nederlandse overheid een onderzoek naar hem begon en hem verdacht van  “witwassen” en het vormen van een criminele organisatie.

Het lukte niet om de heer van Laarhoven op te pakken dus werd de hulp ingeroepen van Thailand. Die pakte hem op voor “witwassen”. Volgens Linkelinks heeft Johan enorm veel pech er is namelijk helemaal niks bewezen hier in Nederland. Er loopt weliswaar een onderzoek maar echte harde bewijzen zijn er niet.

Johan zit nu een straf uit van 103 jaar, wat op zich wel een erg positieve inschatting is van zijn levensverwachting. In een brief aan onze koning smeekt hij om hulp.

Zijn verblijf in de gevangenis vergelijkt hij met de hel, zijn lijf is bezaaid met zweren en met zijn galblaas gaat het ook niet goed.

Linkelinks vindt het een schande dat deze cultuurjunkie zo in de steek wordt gelaten. Ook de ombudsman heeft daar wat vragen over gesteld.

Johan claimt zijn Nederlands burgerschap en meent dat hij ook een onderdaan van de koning is en dan ook hulp dient te krijgen.

Linkelinks denkt niet dat de regering erg hard zal lopen om deze man snel te gaan helpen. Het is een beetje “crimineeltje” pesten terwijl hij hier in Nederland zijn vermogen kon opbouwen onder het toeziend oog van een groot aantal ambtenaren. Beetje hypocriet dus en de man heeft volkomen gelijk dat hij een onderdaan is van de koning en de koning heeft een goede relatie met de Thai.

Kom op koning Willem, denk aan al die heerlijke joints die u helemaal gratis en voor niks kreeg in uw studententijd.

Nooit gerookt? Shit, u weet niet wat u hebt gemist?

Peace man.

Coffeeshophouder vast in Thailand
Coffeeshophouder vast in Thailand

 

 

 

Tags: , , , , ,
Previous Post
dMuze_ook_voor_jou.jpg
algemeen featured

Wat moet ik met mijn geld?

Next Post
Meer_bezuinigen.jpg
algemeen Economie featured Politiek

Gemeenten gaan nog veel meer bezuinigen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.