beetjedik

Je zal maar dik zijn

Je zal maar dik zijn

Je zal maar dik zijn in Denemarken. Als we de berichten mogen geloven heeft de gemeente de bevoegdheid om burgers te dwingen om bijvoorbeeld een liposuctie te ondergaan.

Waarom? Nou gewoon omdat de ziektekosten de pan uitrijzen. Gaan ze niet akkoord dan lopen ze kans hun ziekengeld te verliezen.

Beetje vreemd natuurlijk want ook een dergelijke ingreep kost geld. Hoe lang duurt het nog dat zwakke ouderen gedwongen worden om maar een suicie -pilletje te slikken omdat ze te duur worden.

Wat mij betreft springen die Denen de sloot maar in.  Je zal maar dik zijn.

beetjedik

Mensen die te lang zijn moeten bot verwijderen uit hun te ver doorgegroeide botten. De bemoeizucht van ambtenaren over zaken die ze geen snars aan gaan wordt telkens groter. Niet alleen in Denemarken, maar ook in Nederland wordt de bemoeizucht telkens groter.

Voetballen in het weekend op latere leeftijd kan wel eens gevolgen hebben voor de daar opvolgende maandag als je moet werken.

Het beoefenen van motorsport als hobby lijkt ook ” not done”.  Waar komt deze bemoeizucht vandaan? Iemand moet toch aan die schijfjes draaien.

De verzorgingsstaat in zijn beste gedaante. Opgeheven vinger en een thermometer in de andere hand.

Ouderen worden uitgeknepen, jongeren blijven werkeloos en zieken worden zieker.

Straks even naar Macdonalds een big mac en wat van die franse frietjes.  Mijn overgewicht is beperkt maar ik ben blij dat ik niet in Denemarken woon.

Het Sonja bakker dieet binnenkort verplicht gesteld en bonnen voor degene die teveel overgewicht heeft.

Zichtbare overgewicht lijkt voor sommigen een reden om zich er mee te bemoeien. Een dikkerd is per definitie niet ongezonder of vaker ziek dan een ” normaal” mens. Ook gezonde mensen worden ziek en gaan dood. Natuurlijk hoef je de natuur niet vrijwillig een handje te helpen, maar de ambtenaren zouden zich moeten bezighouden met echt werken.

Ze maken wel goede tv-series in Denemarken.

Leest u gerust onderstaand artikel

Deense gemeenten zetten dikke inwoners op dieet
Steeds meer Deense gemeenten zetten hun zwaarlijvige inwoners op dieet. Dikke Denen verliezen hun ziekengeld als ze niet lijnen of instemmen met een operatie. Het is een drastische maatregel die door meer en meer gemeenten toegepast wordt.
Read more on Het Laatste Nieuws

 

 

 

Tags: , , ,
Previous Post

Nettolasten nemen toe

Next Post
polen
Economie featured

Poolse economie voelt crisis