AF7084CE-A7E3-4F8E-8880-8919DE3A2DD7

Kapper heeft geen afhaal loket

Kapper heeft geen afhaal loket

Kapper heeft geen afhaal loket

“Knip en leave”

Mijn kapper is wat je noemt een dichtgegroeide rokende haarbal. De Corona maatregelen hebben hem geen goed gedaan. Zijn winkel ziet er verlaten en somber uit. Op de grond liggen nog wat plukjes haar alsof een kat zijn laatste haarbal op de grond heeft gespuugd.

Alle soorten van haarlotions verstoffen en lijken hun waarde te verliezen. De kapper zelf heeft inmiddels een buik die zeker niet Coronaproof te noemen is.

Maar wat wil je, je bent al weer weken gesloten en opnieuw sta je bij de laatste maatregelen aan de kant. Teveel coronahippies en verkeerd geknipte kindjes. De kapper kijkt er meewarig naar.

Waarom mag ik GVD ook niet open?

Elke sukkelige winkel mag nu open zolang ze maar een tijdslot hanteren.

De kapper maakt mij duidelijk dat hij dat al deed. Anderhalve meter afstand, slechts 3 klanten binnen en alleen op afspraak.

Essentiele winkels mochten openblijven, dank je de koekoek, bloemenzaak hanteert allang een tafeltje buiten, de plaatselijke sportwinkel ook, want reparaties aan je tennisracket is essentieel. Ik krijg er helemaal de ziekte van, jankt de kapper verder.

Hij heeft gelijk, groot gelijk en toch gaat hij nu ten onder. Kapper heeft geen afhaal loket

De kapper is zo vreselijk belangrijk, elke man kan dat beamen die nu een agressieve vrouw aan de keukentafel heeft. Hoe moet ik naar buiten? Ik mag al weinig naar buiten, maar wie wil er nog naar buiten met een dweil op je kop. Ik probeer dit soort van gesprekken te vermijden omdat een reactie volkomen overbodig is.

De kapper staat voor de bloemenwinkel, zijn buik staat op knappen zijn sigaret plakt aan zijn lip. Hij lijkt zijn eigen klanten niet meer te kennen. Zijn ogen spuwen vuur als hij langs de drankwinkel loopt die gewoon open is. Kapper heeft geen afhaal loket

 

Tags: , ,
Previous Post
A7855E77-829C-4EFB-99B2-F72AFC7B531C
algemeen Economie featured Guus spuugt Politiek

Hoe betrouwbaar is de politiek

Next Post
769CF229-5FC0-461C-8744-3A7EF03736F8
algemeen featured foute nederlanders Gezondheid Guus spuugt Politiek

Lekker klokkerellen daarna koffie