Kom_mee_wijf.JPG

kom hier wijf

 Kom hier wijf

Hee mannen, dat waren nog eens tijden. Kom hier wijf! Geen gezeur, koken en schoonmaken. Vrouw voor jouw lust en jouw rust, geen wederzijdse bevrediging maar een solo klaarkom vulkaan.
Het blijkt dat vrouwen nog steeds ondergeschikt zijn aan de mannen. Ze zijn het natuurlijk niet maar ze worden op vele belangrijke gebieden ondergeschikt gehouden. Hun maatschappelijke kansen zijn een stuk minder dan die van de man.
Zwangere vrouwen zijn helemaal de klos, hun kansen glijden af naar een bedenkelijk laag niveau. We maken ze eerst zwanger en dan leggen we ze gewoon terug naar de enige plek die de man voor ze wil reserveren. Zogend en verzorgend voor die kleine schijtzakjes….. Tja, daar past geen promotie bij laat staan een vast contract. Heb ook niet het lef om op je sollicitatiegesprek te vertellen dat je zwanger bent. Welke gek die heeft bedacht dat een vrouw dat ook moet vertellen, zal wel een man zijn. Je moet het gewoon niet vertellen en doe je het wel dan zijn de blaren voor jou en zul je een moeizaam proces moeten aangaan om je gelijk te krijgen.
Natuurlijk is het schijnbaar begrijpelijk dat je niet juichend de sollicitant om haar nek vliegt als ze je vertelt dat ze zwanger is, maar er is eigenlijk niets aan het handje.
Vrouwen zijn niet ziek als ze zwanger zijn, ze zijn gewoon bevrucht door een man dan wel door iets wat zaad naar binnen heeft gebracht. Als werkgever weet je gewoon wat je te wachten staat, maar je weet wellicht ook welke kwaliteit je anders laat wegglippen. We hebben de vrouwen toch echt wel nodig en dan ook wel het liefst gelukkige vrouwen want die baren de meest succesvolle kinderen. Frustratie als gevolg van kinderlijk gedrag van werkgevers en andere soortgenoten zal het uiteindelijke bestand van potentiële gezonde werknemers sterk beïnvloeden.
U snapt het al, met de natuur valt niet te spotten.
U kunt er vast nog meer lezen op nu.nl druk voor de link hier.
Kom mee wijf
Kom mee wijf
Tags: , , , , ,
Previous Post
Homoscout.JPG
algemeen De Biechtstoel featured foute buitenlanders Hersenspinsel

homo kinderen mogen ook leren knopen

Next Post
Zuster.JPG
De Biechtstoel featured Humor

zieken voelen aan verpleegsters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.