ACB513AA-8194-4D27-AA4F-DB83B01404CB

Krijg nou wat een mutantje

Krijg nou wat een mutantje

Krijg nou wat een mutantje. Het is wanhopig en wat mij betreft ook niet nodig. De race van het inenten is begonnen. Landen vallen over elkaar heen en sterren laten zich publiekelijk inspuiten. We kunnen kijken naar het schouwspel en beslissen om wel of niet in te enten. Een moeilijke keus? Voor mij niet, ik heb geen keus. Ik ben oud en grijs en laat me zo en zo jaarlijks inspuiten, slik vijf pillen per dag en een driemaandelijkse controle voor suiker. Spuit mij maar vol. Krijg nou wat een mutantje.

Hoe is het mogelijk, opeens is daar een mutantje van het virus. Engeland lijkt er een hoofdrol in te spelen en Nederland sluit zijn grenzen. Brexit wordt nu wel erg snel doorgevoerd.
Heel normaal dat het virus kan muteren haasten de professionals te zeggen, alleen ze weten niet wat dit voor gevolgen heeft. Nog erger als je vraagt of we volgend jaar weer moeten ingespoten worden…. blijft het ijselijk stil. Er kan niks zinnig over gezegd worden ondanks dat er veel zinnen aan gespendeerd.

Met zijn allen wachten we gelaten af, we tellen af en gaan onwetend 2021 in.

Krijg nou wat een mutantje.

Tags: , ,
Previous Post
E7CDCB83-B032-4820-8D79-5AD1E87D6DB5
algemeen artikelen Economie featured foute nederlanders Politiek Rets kletst

Wat meurt mijn mondkapje

Next Post
553FD34D-BABC-41B0-BD93-68861E729840
algemeen Economie featured foute buitenlanders foute nederlanders Politiek Rets vertelt

Ik heb getwijfeld over België