Kunstheup.JPG

kunstheup blijkt k.theup

Kunstheup blijkt k.theup

Menig recente piepen komen niet van de muizen maar van de kunstheupen.
De zogenaamde ijzer op ijzer implantaten blijken onderhevig aan slijtage. Metaal splinters kunnen dan in het lichaa komen en dat is op zijn zachts gezegd zeer vervelend.
Normaliter worden nieuwe medische hulpmiddelen gecontroleerd, nu blijkt dat de controle niet heeft gewerkt en dat er een groot aantal niet veilige heupen zijn ingebracht bij patiënten.
Er zijn meer dan 10000 van die zogenaamde metaal op metaal kunstheupen verkochten die geven dus klachten bij patienten. Het zit hem vooral in het slijten, met als gevolg, metalen splinters.
Bij een aantal patienten ging het zicht achteruit anderen kregen hartklachten dan wel huidklachten.
Gelukkig worden deze kunstheupen sinds vorig jaar niet meer verkocht, maar dat neemt niet weg dat er nog steeds mensen problemen kunnen krijgen.
Naast het ontwikkelen en implementeren van betere regels en controle dient de groep die nu nog met een dergelijk heup rondloopt goed gevolgd te worden.
Eigenlijk hebben we gewoon een boevenland. Er kan maar gerotzooid worden met als effect een verslechterde gezondheidstoestand van een grote groep mensen.
Het moet maar eens uit zijn met dat gepiep en de verantwoordelijken zouden gewoon achter de tralies moeten, we hebben toch plek zat.

 

meer lezen, klik hier

Lees ook de ontmoeting, Holleeder en Teeven.

Tags: , , ,
Previous Post
Jos is de klos
De Biechtstoel featured foute nederlanders Politiek

Jos is de klos

Next Post
Biertje_Willem.JPG
featured Politiek

Biertje Willem?