Kussen in Venetie

Kussen in Venetie

COLUMN. ‘We moeten onder de brug kussen, dat brengt geluk’
Een vriendin had de kans gegrepen om enkele maanden in Venetië te studeren en vroeg me haar te bezoeken — iets wat ik me eigenlijk niet kon permitteren. Bij aankomst bleek dat zij haar dagen versliep omdat ze haar nachten in een kroeg doorbracht en …
Read more on Nieuwsblad

Lees, kijk en luistertop 10 van wijkagent Klaas Blokland
Aanvankelijk wilde ik het onderwijs in maar omdat ik dan zo lang moest studeren was dit voor mij niet langer een optie. Nota bene op de begrafenis van mijn opa kwam ik in contact met een mij volstrekt onbekend persoon die bij mij de nodige interesse …
Read more on HetKompasSliedrecht.nl

Tags: , , ,
Previous Post

Ex-voorzitter FNV voor de rechter

Next Post
stef
featured Hypotheek

Blok zet blok