B15D9A88-AC2A-490D-99EA-F1D37D802A60

Lenny Bruce op de vierkante meter plaats genoeg

Lenny Bruce op de vierkante meter

Lenny Bruce op de vierkante meter

De laatste tijd druppelt deze naam weer in mijn schedel. Lenny Bruce een opgestane komediant, die spotte met de vrijheden en van de preutserigheid een grote karikatuur maakte.

Lenny waagde het om in de jaren zestig bij zijn optredens de grenzen te zoeken omdat hij en vele anderen de grenzen niet accepteerden. Het werkwoord neuken vloog vrijelijk het publiek in en de mensen spraken er schande van. Kent u Lenny Bruce niet? Ga dan een paar passen terug naar zijn naam en klik er op. In de jaren dat Lenny optrad werd zijn optreden als vuilspuiterij aangemerkt. Hij mocht het woord neuken niet meer uitspreken “en publique”. Veel politie was aanwezig om hem meteen op te pakken. Lenny sprak af met het publiek dat hij i.p.v. het verboden woord het woord “vier” zou gebruiken. Lenny Bruce op de vierkante meter.

Vervolgens gebruikte hij “vier” zoveel als hij wilde en ook in elke  context.

ik heb zin in VIER

Na zoveel jaren weet ik niet of dit een goede weergave is, maar ik heb geen zin om het op te zoeken doet u dat maar. Lenny Bruce op de vierkante meter.

 

Ik ben zo bang voor copyright dat ik maar gewoon tekeningen maak bij mijn of andere artikelen. Ik ben geen tekenaar dus elk publiek figuur komt er uit als een karikatuur. Ik teken dus dan ook verrot slecht, maar zelfs nu voel ik me een beetje lullig en hoop niet dat iemand zich beledigd voelt door het ontbreken van talent van mijn kant. Je zal maar onthoofd worden.

Beledigen van een profeet of wie dan ook is verwerpelijk maar is al zo oud als de weg naar Bussum. Ik weet zeker dat een hoop mensen zich ergeren aan sommige karikaturen maar gewoon hun mes gebruiken om het vlees te snijden dat om 18:00 op tafel verschijnt. Lenny Bruce op de vierkante meter.

Leraren dienen weer te geven wat er zoal leeft en dat doen ze niet om gedood te worden.

 

Begin de dag met vier en alles komt goed.

auteur: Retsiem

Tags: , ,
Previous Post
C7CBAB8B-9BE0-4B7F-B870-1A3A2BAB9E3D
algemeen Economie featured foute nederlanders Guus spuugt Politiek

Overheid bepaalt arbeidsvoorwaarden

Next Post
804CD215-AD3E-4F66-A6D7-9D26E5EB794E
algemeen featured foute nederlanders Guus spuugt Politiek

Wat invloed doet – de heer Wilders