de biechtstoel

Leonardo di Caprio en Rihanna

Leonardo di Caprio en Rihanna

Leonardo di Caprio en Rihanna. Wie wil het niet weten hoe het met ze zit. Nou eigenlijk wij wel, maar we doen u een lol. Even ademhalen en snel doorlezen.

Are they lovers? Ja dat is toch echt wel de vraag. Nu te zien op video op RTL boulevard. Is het de moeite waard om er naar te kijken. Natuurlijk wel anders was u hier niet.

De twee zijn niet zoenend gespot en is dus de conclusie dat ze niks met elkaar hebben. de laatste tijd zie je Linkelinks ook niet echt zoenend met zijn vrouw, maar geloof me dat betekent niks. Ik zou het maar goed in de gaten houden. Rihanna de Barbardiaanse zangeres geboren in 1988 lijkt niet echt onder de indruk van Leonardo die wel veel aandacht voor haar leek te hebben. Een mooi nietszeggend artikel maar zeker amusant op het toilet.  neem mee die tablet en druk een punt. vergeet natuurlijk niet om weer door te trekken en kom dan weer opgelucht terug op je stoel en lees het echte nieuws!!!

 

Alle geruchten ten spijt, Leonardo Di Caprio en Rihanna zijn niet meer dan goede vrienden.
Posted: April 19, 2016, 6:53 am
Rifka Lodeizen neemt de hoofdrol in de nieuwe Nederlandse speelfilm La Holandesa over van Halina Reijn. Halina heeft wegens andere verplichtingen de rol afgezegd. Dit hebben producent Smarthouse Films en distributeur September Film dinsdag bekendgemaakt.
Posted: April 19, 2016, 6:47 am
Zangeres Miss Montreal gaat voorlopig nog niet trouwen. Daar is haar vriend, Handsome Poets-drummer Daniël Smit, nog niet aan toe, vertelt ze in De Telegraaf.
biechtstoel
Tags: , ,
Previous Post
Wie_is_de_terrorist.jpg
algemeen featured

Nog meer terroristen naar België

Next Post
Gevangenispersoneel.JPG
featured Politiek

Gevangenissen in de uitverkoop