Lief hondje

lief hondje

 

Sanne van Stiphout was vrijdagavond nietsvermoedend haar hondje aan het uitlaten, toen ze door twee mannen werd aangesproken. Het gaat hier vermoedelijk om dezelfde hondenronselaars die een dag eerder een Eindhovense vrouw met een Doberman lastigvielen.

Het gebeurde rond twaalf uur ‘s nachts op de Van Vorststraat. De twee vermoedelijk Roemeense mannen vroegen in gebrekkig Nederlands of Sannes hondje lief was. Ze zeiden dat haar dat haar kleine hond uniek was en probeerden de hond te lokken.

LEES OOK: Vermeende hondenronselaars proberen het weer, ‘vreemde mannen’ benaderen hond van Zerah

Sanne had al wat verhalen gehoord over dergelijke lokpraktijken en vertrouwde de zaak niet. Ze liep met haar hondje Kyra snel door, maar de mannen volgden haar. Ze besloot uit angst naar huis te rennen. “Ze waren duidelijk op mijn hondje uit”, vertelt Sanne. “Ze hebben nog een kwartier voor mijn woning staan ijsberen. Ik ben nog steeds doodsbang.”

Sanne belde de politie, maar de mannen waren al vertrokken voordat de agenten ter plaatse waren. Het zou gaan om twee Roemenen, een van rond de dertig en de andere van rond de vijftig jaar oud.

Previous Post
Klavertje_vier.jpg
featured Politiek

Migratie kabinet

Next Post
Intensieve_veeteelt_Brabant.jpg
algemeen artikelen featured Rets kletst

Brabo boeren niet welkom bij Limbo boeren