Zwarte_Pieten_strijd.jpg

Linkelinks decemberpraatjes 2 december

Linkelinks decemberpraatjes 2 december

Linkelinks decemberpraatjes 2 december

Arme student vergeet beurs maar leent wel.

Heb je al geen geld  en dan laat je een fiks bedrag links liggen. Onbegrijpelijk dat ouders en studenten niet op de hoogte zijn van de beursvoorziening voor “arme” studenten.

Zouden ze het gewoon niet weten? Zouden ze het gewoon vergeten?  Bijna 9000 studenten die onnodig teveel lenen. Ik kan me voorstellen dat studenten automatisch deze beurs ontvangen.  Het feit dat het bekend is, maakt duidelijk dat we weten wie er in aanmerking zouden komen. We gaan ze nu een brief sturen om ze te wijzen op deze mogelijkheid…. Lekker slim. Decemberpraatjes 2 december

Barr trekt zijn keutel in

Bar en boos, nu die niet meer anders kan erkent deze slaafse volgeling van Trump en tevens justitieminister dat er niks aan het handje is bij de verkiezingen in Amerika.

Idioot toch? Iedereen weet het allang, behalve Trump. Trump is flink bezig en blijft bezig Amerika nog verder te verdelen. Black friday? Nee, black  verkiezingen. Linkelinks had Amerika al niet zo hoog zitten, dat is dus alleen maar erger geworden. Barr zal tussen nu en de volgende drie uur wel ontslagen worden door Trump. Decemberpraatjes 2 december.

Zwarte Piet al weer bijna vergeten

Zwarte Piet, zo zie je hem en zo zie je hem niet. De trouwe “knecht” van Sinterklaas lijkt in een zwart gat te vallen. Nog wat stuiptrekkingen and we kick out zwarte Piet. Linkelinks, een groot aanhanger van zwarte Piet moet toegeven dat Piet zijn langste tijd heeft gehad. Het kinderfeest lijkt ook te werken zonder zwart. Pijnlijke herinneringen, ongemakkelijke gevoelens ze zijn het niet waard om een traditie in stand te houden. Langzamerhand lijkt Nederland de traditie om te vormen naar een feest zonder die zwarte knecht. Ik kan me herinneren dat ik niks had met Zwarte Piet maar veel meer met de kadootjes. Decemberpraatjes 2 december

Tags: , ,
Previous Post
5429E68A-5B2F-4614-AE02-1EE2F7A6C959
algemeen featured foute nederlanders Guus spuugt Politiek

Discriminatie homo integratie in het slob

Next Post
63B99C26-9219-4C2A-9A12-B5F114A187B2
algemeen artikelen featured foute nederlanders Politiek Rets kletst

Ik ga stoppen ik ga door ik ga stoppen ik ga door