g-voetbal

Linkelinks ook voor bijzondere sporters bijzondere mensen

Linkelinks ook voor bijzondere sporters

Linkelinks ook voor bijzondere sporters. Nu we af zijn van het gezeur van NUJIJ doen Guus en ik gewoon wat we zelf willen. Onze mening vegen we niet onder het tapijt maar zullen altijd correct blijven, Guus iets correcter dan Rets.

Maar goed ik dwaal af. Wij hebben het voor het zeggen dus we kunnen nu andere websites in de schijnwerper zetten. Linkelinks heeft een klein broertje.

lekker boeien hoor ik u bijna denken. Blijf er even bij. De site heeft alles te maken met G-voetbal. Voetbal voor bijzondere sporters die weinig tot geen aansluiting hebben bij reguliere elftallen. Veel clubs besloten ook deze jongens een plek te geven binnen hun  vereniging. Prachtig, mooi, maar als G-elftal sta je nogal eens alleen en is het lastig tegenstanders te vinden die een beetje passen bij je niveau. een ander probleem is dat je soms 1 a 2 uur moet reizen om naar je tegenstander te komen. Niet altijd haalbaar voor een G-elftal met bijzondere sporters.

Het zou mooi zijn als elke club/vereniging een G-elftal zou hebben, dan had je wat meer mogelijkheden.

Linkelinks, Rets, heeft in Vleuten binnen voetbalclub PVCV met nog een enthousiaste ouder een G-elftal opgericht. Kost wat tijd maar dan heb jij, je zoon en nog een hoop anderen er veel plezier van.

Op één of andere manier kom ik maar niet tot de kern.

De site www.g-elftal.nu (broertje van Linkelinks) moet gezien wordt als een platform voor G-eltallen (verenigingen/clubs). Hier kun je ervaringen met elkaar uitwisselen en elkaar uitnodigen voor een toernooi.

WWW.G-ELFTAL.NU roept dus andere clubs op zich aan te sluiten ook al heeft u geen G-elftal.  Ik weet zeker dat er bijzondere sporters in uw club/vereniging  rondlopen.

Hoe meer clubs zich aanmelden, hoe meer er aan kennis en ervaring uitgewisseld kan worden.

Als extraatje geeft de site u de mogelijkheid op een leuke manier uw club/vereniging te sponsoren.

Neem even de tijd om te kijken.

GA NAAR www.g-voetbal.nu

Tags: , , , , , , ,
Previous Post
Trump_en_waterboarding.jpg
featured Politiek

Trump marteling met veel water en geen rode wijn

Next Post
Ard_van_der_Steur.jpg
featured Politiek

Gezeur over van der Steur begint opnieuw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.