Lucille_naakt.JPG

Lucille gaat naakt

Lucille gaat naakt.

Lucille Werner heeft een subliem idee. Ze wil het lingo programma eens wat anders invullen. Het liefst wil ze een aantal nudisten achter de counters hebben. Naturisten hebben niet echt positief gerageerd. Zij vertellen dat naturisten van naakt houden in de natuur. Kijk en daar zit nou net het verschil met een nudist. Een nudist gaat gewoon voor het naakt en heeft geen voorkeur voor een plek….als je maar naakt bent. Voor Lucille is het dus beter dat ze het gaat doen met nudisten want anders zal ze het programma net als ” heel Nederland beweegt” op een plek in de natuur moeten aanbieden.
Persoonlijk sta ik niet te wachten op een programma waar naast de ballen ook nog vleselijke dingen worden vertoond.
Of Lucille zelf ook naakt zal zijn is niet bekend, behalve dat ze onder haar eigen kleding zeker naakt is.
Dat je je programma wilt ” opleuken” is vrij normaal, maar ik denk dat Lucille dat niet moet gaan doen. Er zit echt niemand op te wachten. Het programma is zoals het nu is volkomen seksloos op een paar dubbelzinnige of ondubbelzinnige aangereikte woorden van kandidaten na. Wat mij betreft hoeft het niet verder te gaan dan dat.
Ik hoef geen zweterige nudist op mijn flatscreen die juichend een groene bal in de lucht houdt.
Misschien dat een uitbreiding met ontploffende ballen meer effect heeft.
Indien Lucille ook de counters handhaaft dan blijven we tenminste bespaard van al de mannelijke leden in 3D.
Tis maar goed dat ” wie van de drie” niet meer bestaat. Albert Mol zou zich in zijn graf ronddraaien als de kandidaten naakt waren.
Naturisten een uitstervend ras of een niet opvallende groep. In frankrijk ben ik daar wel eens geweest. Mijn vriendin pieste in haar broek bij het zien van een oude naakte man bij een toegangspaal in de Ardeche. Nog leuker werd het dat ondanks slecht weer menig naturist alleen een trui droeg en vette laarzen. Minder leuk was de naakte rij voor de kassa met verschillende leuters boven de o zo lekkere franse tomaatjes.
Maar laat ik eerlijk zijn ik heb genoten van de vrijheid en het gewoon naakt uit je tent stappen. Zelfs het volleyballen was grappig. Die tijd ligt nu al weer ver achter mij en dat vind ik helemaal prima, de schaamte ben ik al voorbij.
Tags: , , , ,
Previous Post
Visanus.JPG
featured Gezondheid

inktvisring is vaak een sterretje van varken, broodje aap

Next Post
distelbloem.JPG
Economie featured foute nederlanders Politiek

Dijsselbloem, glas is half vol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.