Meer_of_minder.JPG

Meer of minder Pvda-ers

Meer of minder Pvda-ers

Mevrouw Agema van de PVV doet aangifte tegen Samsom en Spekman.
Het wordt tijd dat deze twee hypocriete boeven van de Pvda op hun nummer worden gezet.
Fleur fleurt al op bij de gedachte dat duizenden Nederlanders haar initiatief zullen volgen. Meer aangiftes en minder marokkanen dat moet de diepgaande gedachte zijn geweest.
Aangiftes die gedaan zijn tegen Wilders hebben op haar geen indruk gemaakt met de wetenschap dat de PVV meer dan dat kan.
De eenvoudige gedachte dat minder Marokkanen minder criminaliteit geeft snijdt hout en is onbetwist een waarheid als een nederlandse koe. Uberhaupt minder mensen zou een enorme opluchting zijn. Waar je last van hebt, moet je wegsnijden zei mijn huisarts nadat ik hem vertelde over mijn vertroebelde relatie.
Ik kan u verzekeren dat ik nog steeds last heb van deze ingreep. Ik ben bang dat dat ook voor de aardige Marokkanen geldt.
Maar ja, wie zijn die aardige marokkanen? Waar trekken we de lijn? Wanneer drukken we de rijpe puist uit?
Nog mooier wat is de volgende puist? De verkeerde Turk? De hardwerkende Surinamer? De te glad ogende Antilliaan? De kwijlende gehandicapte? Natuurlijk is dat niet wat de PVV beoogt, maar soms kan je ook beter van een rijpe puist afblijven en die adequaat behandelen, verzorgen, niet vertroetelen, niet belonen en vooral niet krabben!!
Het probleem van de Marokkanen is niet groot maar levensgroot en de zere vinger op de zere puist leggen is alleen maar goed. De Nederlandse Marokkanen, zullen hard aan het werk gaan om hun verworvenheden te beschermen en zullen dat niet laten afpikken door een stelletje puberale nietsnutten. Ze zijn verwaarloosd, maar niet zielig. Ze zijn niet en nooit begrepen, maar echt niet dom. Ze konden hun kinderen niet in de hand houden net als veel zogenaamde blanke Nederlanders.
Iemand helpen die langs de weg met pech staat is volkomen nutteloos als je zelf op reserve rijdt, tja en dat doen we nu.
Toch is dat geen reden om al die ontspoorden dan maar naar de sloop te rijden. Gewoon even de ANWB bellen en weer op weg gaan. Zo eenvoudig is dat om te roepen, bijna net als acapella zeuren om minder.
Het aanspreken van nederlanders op hun fatsoen en aandringen dat mensen zich volgens geldende normen en waarden genieten van dit heerlijke land mag van mij veel MEEEEEER gebeuren.
Wij zijn niet de opvoeders van de marokkaanse Nederlanders maar ook niet hun rechter.
Ik waarschuw bij deze alle Marokkaanse criminelen dat ik een hartig woordje met ze zal spreken.
Verder roep ik alle vaders en moeders van Marokkaanse Nederlanders op hun kinderen te leiden en te begeleiden.
Willen we meer of minder goede Nederlanders?
Doe mij maar een bus Roemenen langs de kant van de weg.
 
Tags: , , , , ,
Previous Post
Gevangenispersoneel.JPG
featured Politiek

gevangenispersoneel zit vast

Next Post

geheim agenten feesten in het openbaar

Comments

    • Guus Peeters
    • april 4, 2017
    Beantwoorden

    Als mevrouw Agema aangifte wil doen tegen de heren Samsom en Spekman moet ze dat uiteraard doen. Hetzelfde geldt als vele tot alle PVV-stemmers haar daarin zouden volgen. En als dat tot een proces leidt, met als rechterlijke uitspraak een veroordeling van beide heren, het zij zo. Zo werken we in een rechtstaat.
    Het neemt niet weg dat de heer Wilders nog steeds ondemocratisch bezig is als enig lid van de PVV met een heleboel ja-knikkers er achter aan. En het neemt niet weg dat de heer Wilders blijft discrimineren en de aangiftes tegen hem ook tot een rechtszaak hebben geleid. En het neemt evenmin weg dat haat nog nooit iets moois heeft opgeleverd, ook niet van de heer Wilders, ook niet van de PVV en ook niet tegen moslims.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.