mijn leven en autisme. (not kiliandjfilms related)

mijn autisme blog : www.ikbenautist.blogspot.com this video is not really usefull for subscribers and fully dutch.(nederlands) please respect this video. it can end bad for u. ik heb te samen met autisme ook DCD en dysortografie (lijkt op dyslexie) dit zijn een paar vormen van autisme: -pdd-nos -asperger syndroom -klassiek autisme
Video Rating: 4 / 5

Linkelinks beaamt dat het zeer de moeite waard is dit filmpje te bekijken.

Autisten vaak te weinig, weinig teveel en dan er tussen in, snap je??

Tags: , , , ,
Previous Post

Autisten

Next Post

Kaho trekt meer leerlingen

Comments

  • 3SDEBEST
  • september 26, 2012
  Beantwoorden

  respect?

  • BelgianGeneral
  • september 26, 2012
  Beantwoorden

  Respect. Twee van m’n beste vrienden hebben eveneens autisme en? ze hebben beide harten van goud.

  • kiliandjfilms
  • september 26, 2012
  Beantwoorden

  ik ben zeker dat je het hebt over de waarschuwingstekst in het begin.

  vroeger was dit een verborgen video die je dus alleen met een link kon zien. de tekst was bedoelt om mensen? die om de een of andere reden de video tezien kregen te waarschuwen dat er gevolgen zouden zijn.

  maar de video kreeg zoveel positieve feedback uit de groepen waar ik links deelde.. dat ik uiteindelijk besloot om hem openbaar te maken omdat ik niet langer bang ben.

  • 19alexander95
  • september 26, 2012
  Beantwoorden

  Als je iets op internet zet kun je niet controleren wat de mensen doen,? of welke mensen je video bekijkt.

  Het is internet.

  • SuperDragonia
  • september 26, 2012
  Beantwoorden

  Hartstikke bedankt :)?

  • kiliandjfilms
  • september 26, 2012
  Beantwoorden

  dat mag je zeker ;? )

  • SuperDragonia
  • september 26, 2012
  Beantwoorden

  Hallo,

  Ik ben bezig met een speciale site, voor autisme. Was op youtube op zoek naar goede filmpjes ervan en ik vraag me af of? ik dit misschien op de site mag plaatsen? Alle credits zullen bij jou blijven.

  • kiliandjfilms
  • september 26, 2012
  Beantwoorden

  dankje

  ik heb datsoort dingen al vaker gehoord.
  er veel over weten is een ding . maar als je iemand ontmoet blijkthet altijd net iets? anders te zijn.

  • VisionReflex
  • september 26, 2012
  Beantwoorden

  respect 🙂 ik heb het voorbije schooljaar met een autistische jongen in de klas gezeten en kmoet zeggen dat mij dat een heel andere kijk gegeven heeft? op mensen mn autisme. En ook na het bekijken van dit filmpke besef ik nu tenminste wat het is en wat het niet is, wikipedia is een slechte bron op dit vlak. Nogmaals respect 😉

  • HebIkAutisme
  • september 26, 2012
  Beantwoorden

  + die andere? zo vreemd doen

  • HebIkAutisme
  • september 26, 2012
  Beantwoorden

  dat vind ik erg verwarrend want ik ben niet vreemd dat denk ik en jij toch ook niet lijkt dan net of autisme dan een soort robot is en zo maar tis eerder? dat

  • kiliandjfilms
  • september 26, 2012
  Beantwoorden

  normaal word dat wel gezecht in de video dacht ik. normale mensen zeg ik als een manier? om mensen zonder autisme te omschrijven.

  • HebIkAutisme
  • september 26, 2012
  Beantwoorden

  hoi, ik vraag mij af waarom jij zegt ”normale ” mensen maar vind je dat ook niet heel? verwarrend? want ik vind eigenlijk dat ik en jij niet zo anders bent dan normaal en wij zijn ook mensen dat denk ik toch .

  • kiliandjfilms
  • september 26, 2012
  Beantwoorden

  dankje?

  • superpknerd
  • september 26, 2012
  Beantwoorden

  nice video man heb hem helemaal uitgekeken goed vertelt dank u voor de informatie over? dit 🙂 en ja respect!
  dat je dit durfde allemaal te vertellen

  • kiliandjfilms
  • september 26, 2012
  Beantwoorden

  dankje?

  • 3dgordie
  • september 26, 2012
  Beantwoorden

  respect?

  • kiliandjfilms
  • september 26, 2012
  Beantwoorden

  idd? respect ouwe 😉
  Jansenz00n?

  respect?
  redbloodduck

  ty bijde

  • Jansenz00n
  • september 26, 2012
  Beantwoorden

  idd respect ouwe ;)?

  • redbloodduck
  • september 26, 2012
  Beantwoorden

  respect?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.