vergrijzing politie

Niet meer blauw maar meer grijs

Niet meer blauw maar meer grijs

Gelukkig zijn er meer agenten te vinden op straat en steeds minder die bezig zijn hun administratie op orde te krijgen. Een ander opmerkelijke zaak werd door de heer Opstelten na onderzoek naar voren gebracht. Het blijkt dat de gemiddelde leeftijd van oom agent inmiddels de 41 jaar heeft bereikt. Niks mis mee zou u zeggen, zeker als u zelf ouder bent. Toch moet je je afvragen of het

vergrijzing politie
linkelinks loopt ze er uit

gegeven dat het hier om grote aantallen gaat niet erg zorgwekkend wordt. In plaats van meer blauw wordt het straks meer grijs.
Een willekeurige achtervolging van een doorsnee marokkaantje is gedoemd te mislukken en noopt de politie zich alleen nog maar te richten op gehandicapte criminelen en het berispen van oude dames en minder snelle autochtone jongeren
Nu is het wel zo dat elke flik toch echt een sport en schiettest moet doen dus enige vorm van fitheid mag je wel verwachten.
Er is een tijd geweest dat je wel eens werd aangehouden door een kauwgum kauwende puber met pet en pistool en dat je dacht …. Flikker op lummel, ga lekker spelen met je Nintendo of Knex. Nu wil er blijkbaar niemand meer politieman worden behalve de ex postbodes van de PTT. Tja , dat is lang geleden.

Hoe zou het komen dat er telkens minder jongeren kiezen voor het vak van politieman, politievrouw?

  • salaris
  • te moeilijke opleiding
  • geen status

Het is geen spannend beroep meer. Er wordt op je gescholden en dat voor een miezerig loontje. Het is eigenlijk net zoals met de leraar, die zijn ook ongelooflijk gedevalueerd. Wie wil er nog docent of leraar worden. Evengoed blijkt ook dat de kwaliteit van het onderwijs synchroon daalde met de populariteit.

Trek die lijn door naar de politie en je moet je echt zorgen gaan maken.

Tags: , , , ,
Previous Post
criminaliteit groet
featured foute nederlanders Politiek

Illegaal heeft twee enkelbandjes

Next Post
cosmetische fraude
featured foute nederlanders Gezondheid

Spastische chirurgie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.