Öztürk_is_geen_schurk.jpg

Öztürk is geen schurk

Öztürk is geen schurk

Öztürk is geen schurk. De jacht is geopend op de Turk, We vallen over hem en zijn partij Denk heen omdat Denk gewoon moet vallen. Het laatste zetje wordt gegeven door zijn nog niet bewezen dubieuze praktijken.
De “deal ”  met “Daelzicht” wordt onder de loep gehouden.
Heeft hij ” vieze” handjes net als zoveel politici die de Balkenende norm te weinig vinden?
Waar gaat het om?
We moeten dan even terug in de tijd toen Öztürk nog raadslid was. Niet alleen raadslid, maar ook zakenman. Hij wordt verdacht van het sluiten van dubieuze deals die hem behoorlijk wat euro’s hebben opgeleverd. Klinkt inderdaad als een zakenman.
Het gaat o.a. om een aantal deals in 2011, hj was toen voorzitter van de fractie van de PvdA in Roermond, waar ken ik die stad van?
Vriendjes politiek daar gaat het om. Nog niet bewezen, maar ze doen hun best.
Gesjoemel met koop en verkoop van gebouwen en opeens verschijnt ook de naam van Jos van Rey, waar ken ik die naam toch van, toen wethouder.
Bestemmingsplannen werden aangepast wat direct weer effect had op de verkoopprijs. Kort gezegd goedkoop inkopen en met dikke winst weer verkopen. Een uitmuntend zakenman.
Maar er is nog niks bewezen, maar half Zwarte Piet minnend Nederland zit voor op de bok. We maken van de Turk een schurk en van Sylvana een drama. Maar ja, dan moet je maar niet naast de lijn en naast je schoenen lopen dat weet elke politicus. Elk dossier wordt uitgeplozen op zoek naar de foute Turk of de foute politicus.
Als er al een ballotage zou zijn voor politici dan valt hij ruim binnen de normen. Er zijn genoeg voorbeelden te verzinnen van schurkachtige politici die niet eens weten waar Turkije nou eigenlijk ligt.
De zwarte piet ligt nu bij onze Öztürk hij zal door het Hollandse slijk moeten gaan en zal er het zijne van “denken”.
Öztürk is geen schurk net als alle Nederlanders dat ook niet zijn totdat de waarheid bekend is en dat dan blijkt dat hij werkelijk iets schandaligs, onwettig heeft gedaan.
Tot die tijd gewoon even afwachten.
Öztürk is geen schurk
Öztürk is geen schurk
Tags: ,
Previous Post
Van_der_Steur.jpg
featured Politiek

Weer gezeur met van der Steur

Next Post
Beschutte_plekken.jpg
featured Politiek

Beschut werk mislukt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.