470E3BE3-0A61-4CA2-B12B-5A87A6667AE2

Rechts links midden nog een tikkeltje verder

Rechts links midden nog een tikkeltje verder

Rechts links midden nog een tikkeltje verder

En als u aan de linkerzijde kijkt ziet u niet wat er rechts te zien is. Links een mondkapje rechts een tong uit de mond. Rechts een gezonde sporter en links een op de buikliggende IC patiënt.

Maakt eigenlijk niet meer zo uit, elke dag nemen we weer afscheid van een coronacijfer die wel klopt, niet klopt.

Weet ik dan wat er aan de hand is? Nee, ik snap er soms helemaal niets meer van. Zoals altijd kies ik de richting van de meerderheid, op zich wel makkelijk dan betiteld worden als een wappie. Rechts links midden nog een tikkeltje verder.

Mijn baas zei tegen mij dat er evenveel doden zijn door een normale griep als door Corona. Als dat de waarheid is dan hebben we al eeuwenlang Corona.  Met mijn baas heb ik afgesproken de discussie met elkaar te vermijden. Rechts links midden nog een tikkeltje verder.

Je moet er toch niet aan denken dat je met een gillende sirene en met een gillende en piepende long naar het ziekenhuis rijdt. “Sorry maar we zitten vol”, klinkt het hol in mijn oren. Dat heb ik dan weer gevaccineerd en toch ziek. Te dik? Nee, te mager? Gelukkig niks aan het handje. Voorlopig sterven alleen maar mensen die ik schijnbaar niet ken. Gevaccineerd ongevaccineerd, onnodig? Het zal wel ergens nuttig voor zijn, al kan ik niets bedenken.

Naast mijn vrouw op de bank kijk ik naar de onwerkelijke cijfers van IC opnames. We weten allebeide niet zo goed waar we nu eigenlijk staan. Het leven lijkt ineens veel ingewikkelder en de afstand tussen mensen en hun idealen worden telkens groter.

Mijn vrouw, slaakt een gilletje. Kijk dan een PUIST!!! Kan alleen maar door de vaccinatie komen. Het is exact 107 dagen geleden. Kan geen toeval zijn.

 

 

 

Previous Post
E09749CE-2808-4EE6-A736-1F446D168992
algemeen Economie featured Gezondheid Guus spuugt Politiek

Demisionaire complotpraktijk

Next Post

Knollen voor citroenen