Riza – Omdat Ik Moslim Ben

Download de single gratis: www14.zippyshare.com Tekst: Tekst: Riza — Omdat Ik Moslim Ben Verse 1: Check, ik wil niet zeggen dat ik wijsheid heb Ik wil zeggen dat ik blij ben dat ik vrijheid ken In mijn geest ,in mijn hart, ik heb het allemaal te danken Aan geloof dat ik vond, moet ik dat dan gaan veranderen? Nee toch, kreeg het niet cadeau , toen ik naar vrede zocht In mijn ziel, ik heb het nog niet echt gevonden Maar de adem in mijn rust blaast nu helend over wonden Als ik nadenk over zonden en mijn eigen kracht bewonder Of reflecteer over jaren zonder zicht Kwart eeuw in het duister en ineens zag ik het licht En het sprankelt, dus zeg me wat je wil ik sta niet wankel In geloof, ik heb hem lief dus ik kijk gewoon omhoog En ik bid voor een betere tijd, je beter begrijpt Waarom ik nu geloof totdat ik eeuwig verdwijn En laat je me met rust, kijk dan doe ik dat ook Maar loopt het anders is er altijd nog hoop Gewoon omdat ik Moslim ben Refrein: Het maakt niet uit, wat je denkt Ik ben trots dat ik Moslim ben Voel me vrij, voel mij volmaakt Mijn geloof heeft mij zo gemaakt In mijn hoofd, hart en gedachten Ben ik blij dat ik Zijn naam ken Hij geeft me hoop, liefde en krachten Dus ben ik blij dat ik Moslim ben Verse 2: Zusters in geloof, ik zie ze leven in verrukking Maar de maatschappij die ziet ze en ziet levens in verdrukking En het zal ook allemaal wel, want er valt nog veel te leren Maar niet van een maatschappij die zich tegen je zal keren Dus, ik keer ik mijn ogen naar de
Video Rating: 0 / 5

This song is taken from Don Diablo’s 2004 artist album, for which Dutch film director, tv producer and publicist Theo van Gogh was supposed to shoot a music video. Sadly, this music video was never shot, as Theo van Gogh was assassinated on the 2nd of November 2004. The brutal murder on the outspoken Theo van Gogh resulted in a heated discussion in the Netherlands on the topic of the Dutch immigration policy, but also put an end to Don Diablo’s ambitions to release ‘Just Let it Go’ as a single. This (unreleased) video was produced in the night of his death (02-11-04) as a tribute to Theo van Gogh by Don Diablo & Hugo Julius.
Video Rating: 4 / 5

Tags: , , , , , ,
Previous Post
featured Moslim

Anti-islamfilm verboden in Turkijke

Next Post
featured Moslim

Moslim

Comments

  • arabischelente
  • september 29, 2012
  Beantwoorden

  Nou zeg, hoe ziet een Moslim er dan uit?
  Je hebt ook Nederlandse mensen die Moslim zijn.
  En ook arabische? mensen die Christen zijn.
  Geloof is iets van binnen, niet van buiten.

  • RPLhellmond
  • september 29, 2012
  Beantwoorden

  het gaat er niet om dat die moslim is, gewoon dat die zijn? geloof nog gelooft

  • kruisbroel
  • september 29, 2012
  Beantwoorden

  respect man wollah !!?

  • bjornn100
  • september 29, 2012
  Beantwoorden

  FUNX? DJ yeah RIZA!!!

  • 1998pooja
  • september 29, 2012
  Beantwoorden

  Ziet er niet uit? als Moslim??

  • ukkieturk
  • september 29, 2012
  Beantwoorden

  Bij de refrein, is dat Mo van? Fouradi?

  • maxert33
  • september 29, 2012
  Beantwoorden

  een? cool nummer*

  • Stopmetjeleven
  • september 29, 2012
  Beantwoorden

  Fouradi zingt de refrein toch??

  • Femme du Rai
  • september 29, 2012
  Beantwoorden

  Wauw echt mooi lied!!
  ?

  • sinemvoetbal
  • september 29, 2012
  Beantwoorden

  respect x ?

  • Tamer Nobel
  • september 29, 2012
  Beantwoorden

  ik? had nooit van riza gehoord.maar echt coole nummer.

  • Imperial072
  • september 29, 2012
  Beantwoorden

  Respect? broeder..alleen zoals jij t kan..1 love

  IMP

  • Arabiertjjuh
  • september 29, 2012
  Beantwoorden

  Gelukkig ben je moslim Broeder! welkom in de islammm!
  ?

  • loub97
  • september 29, 2012
  Beantwoorden

  respect
  ?

  • usheit
  • september 29, 2012
  Beantwoorden

  ? Handelingen 10:34 Toen opende Pe?trus zijn mond en zei: „Ik bemerk zeer zeker dat God niet partijdig is,?35 maar in elke natie is de mens die hem vreest en rechtvaardigheid beoefent, aanvaardbaar voor hem.

  • Mcuisine
  • september 29, 2012
  Beantwoorden

  @MrLichtgetint Waarom luister? je er dan naar?

  • Patrick Tourlemain
  • september 29, 2012
  Beantwoorden

  shit? the moslims

  • TheHamakiLover
  • september 29, 2012
  Beantwoorden

  @brendadesie je hebt miss gelijk, als er een baby wordt geboren in een islamitische cultuur, dan wordt zegmaar gelijk ‘gedoopt’, maar op een islamitische manier. dus eigenlijk heb je wel gelijk dat wij niet echt de keuze hebben, maar dat is onze ogen HELEMAAL geen probleem, we zijn er juist heel blij mee dat we vanaf het begin van ons bestaan moslims zijn. wij zien dat als? een ”blessing”, snap je? 😉

  • mechelenforever
  • september 29, 2012
  Beantwoorden

  helemaaal juist!?

  • mar0kaans
  • september 30, 2012
  Beantwoorden

  wat me opvalt is dat veel moslim vrede rappen ali b yes-r en deze man en wel meer
  en tog hebben nederladers haat als wij? LIEFDE VREDE willen is nooit goed met ze

  • TrueGirlx
  • september 30, 2012
  Beantwoorden

  Marokkanen kunnen toch ook moslims? zijn?? of zie ik dat nou verkeerd?

  • TheMarkiej16
  • september 30, 2012
  Beantwoorden

  ik ben geen moslim(hater)
  maar vind dat je iedereen moet respecteren zoals hij is
  respect voor de track?

  • TheMarkiej16
  • september 30, 2012
  Beantwoorden

  geen moslim
  maar vind? dat je iedereen moet respecteren zoals hij is
  respect voor de track

  • kevinvanwelt
  • september 30, 2012
  Beantwoorden

  maastricht!!!?

  • DrBukcake
  • september 30, 2012
  Beantwoorden

  Ik lees dat Mohammed B. aan het doordraaien is in zijn isoleer,? praat in zichzelf en schreeuwt. HAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAAHAHAH WAT EEN LOOSERT!!!! WIE A ZEGT…..

  • Cheese5tick
  • september 30, 2012
  Beantwoorden

  rest? in peace

  • Cheese5tick
  • september 30, 2012
  Beantwoorden

  rest in? piece…

  • cultheld
  • september 30, 2012
  Beantwoorden

  Erg mooi dit.?

  • eefjepeefje1992
  • september 30, 2012
  Beantwoorden

  goed man!?

  • blomivo
  • september 30, 2012
  Beantwoorden

  Vet!?

  • Stephan Bouwman
  • september 30, 2012
  Beantwoorden

  mooi? gebaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.