cosmetische fraude

Spastische chirurgie

Spastische chirurgie.
De maffia heeft tegenwoordig zelfs een naald en draad. Oogleden zijn gecorrigeerd terwijl er medisch gezien geen noodzaak voor is. Mijn oogleden beginnen wel te hangen maar ik laat ze maar. Gebleken is dat er een heleboel cosmetische ingrepen gebeuren waar in principe geen noodzakelijkheid aan is verbonden. Hoe is dat nu mogelijk? Verdienen ze niet genoeg of zo? Waarschijnlijk voelen ze een bepaalde afstand omdat de patiënt de rekening niet betaald, althans dat denken ze. Het kan niet kortzichtiger en eigenlijk niet dommer. De rekening wordt door iedereen betaald. De kleine crimineeltjes zijn echt klein vergeleken met deze beroeps belazeraars.

cosmetische fraude
linkelinks voelt zich genaaid

We zitten echt niet te wachten op dit soort van kwakzalvers en gelukkig zijn ze niet allemaal zo. Wie kunnen we nog vertrouwen, als patiënt ga je niet lopen miauwen omdat je de rekening ook niet direct onder je neus krijgt. Ik vraag me af of we het hebben over het topje van de ijsberg en dat binnenkort de belasting op de korrel wordt genomen op verdenking van dubieuze aanslagen. Al jaren wordt de bevolking leeggezogen om een aantal van die top ambtenaren te spekken met door hun opgelegde aanslagen.  Na onderzoek blijkt dat van de 21 % BTW er meer dan 3% verdwijnt in zakken van eigen gewin. Wie zijn er eigenlijk nog niet aan de beurt geweest. Het rijtje van fraudeurs, zeg maar criminelen, is aanzienlijk:

– bouwfraude

– campagne fraude

– uitkeringsfaude

– ziekenhuisfraude

– apothersfraud

– etcetera fraude

De chirurgen/ziekenhuizen zullen niet de laatste zijn
Laten we maar hopen dat deze criminele chirurgen hun naalden in hun eigen reet mogen stoppen. Ik naai mijn eigen spullen wel voor je het weet wordt je genaaid.

Tags: , , , , ,
Previous Post
vergrijzing politie
algemeen Economie featured

Niet meer blauw maar meer grijs

Next Post
verkeersdoden
featured verkeer

Verkeersdoden verkeerde doden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.