06D18622-5297-411B-BC52-3EFD039527E6

Twitter is meer een Trumper dan een weerloos vogeltje

Twitter is meer een Trumper dan een weerloos vogeltje

Twitter is meer een Trumper dan een weerloos vogeltje.

Lekker makkelijk om een dergelijke titel te verzinnen. Ik ben blij dat dat dan ook zo makkelijk is. Ik zit op Twitter. Waarom? Ik zou het echt niet weten. In al mijn onschuld heb ik er wel eens wat opgezet zonder te begrijpen wat er eigenlijk met mijn bericht gebeurt. Naief? Welnee gewoon stom.

Op mijn Iphone verschijnen dikwijls  kleine pushes(?) die mij moeten stimuleren om dat berichtje te lezen. Opvallend hoeveel rechtse berichten ik binnen krijg. Als ik dan toch al de moeite neem om een berichtje te lezen, voel ik schaamte. Het is alsof er harde porno op mijn touchscreen wordt geprojecteerd en mijn vrouw dat per ongeluk ziet.

Genadeloos worden mensen afgemaakt, ingemaakt en afgezeken.

Sigrid Kaag heeft commentaar op het nieuwe programma van Geert. Beide niet echt mijn favorieten maar goed. Sigrid duidelijk geen PVV-fan wordt door veel tegenstanders van D66 tot op het bot gestroopt. Haar “vermeende” relatie met de PLO wordt haar niet in dank afgenomen.

Ik merk dat mensen boos zijn, vreselijk boos. Twitter is meer een Trumper dan een weerloos vogeltje.

Weet u wat in strijd is met de wet? Het verkwanselen van onze soevereiniteit aan Brussel (aanslag om het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te willen brengen), waar u en uw partij mee bezig zijn

Lekker man. Ik ben het niet helemaal eens met deze meneer, maar respect voor zijn visie.  Het enige Rijk wat ik erken is een Rijk zonder grenzen dan wel het Rijk zijn na het winnen van een paar miljoen.

Ga eens in een rijtjeswoning wonen in een dorp waarbij een AZC staat. Ga dan eens in het donker over straat lopen met je blonde haren zichtbaar. Eens kijken hoe lang je nog in staat bent een streep te trekken.

Deze mevrouw is ook boos. Ik weet niet of ze in een dorp woont en blond is en geen hoofddoek draagt. Maar nogmaals respect. Ze zet Kaag onder druk en betwijfelt haar integriteit als het gaat om een streep te trekken. Ik vermoed dat er rond het huis van Kaag er een enorme streep loopt. Iedereen verdient wat mij betreft een goede en veilige plek, zeker die hebben moeten vluchten en alles hebben moeten achterlaten. Jaja, ik weet het, er lopen ook een hoop economische “vluchtelingen” die de lijnen passeren. Zet in op hun vertrek maar blijf humaan.

Welke duizenden Nederlanders beledigt hij, het zijn alleen degene die zich aangesproken voelen misschien, want mij beledigt hij niet en kan ik zijn uitspraken omarmen. Eindelijk iemand met gezond verstand, we zullen 17 maart wel merken, als er niet verkeerd geteld wordt

Heerlijk, een vraag een voorzichtig antwoord een omhelzing een hoogstaande diagnose en dan het begin van een complot. Respect ook voor deze man.

Nog eentje dan. Mijn favo.

Je bedoelt medelanders. Gelukkig geef jij nooit geld aan geradicaliseerde groeperingen waaronder Hamas en de PLO. Sta je met je hoofddoekje nederig voor een totaal geradicaliseerd regime waar een geit met 3 poten meer rechten heeft dan een vrouw. En dat zonder enige schaamte.

Als u denkt ” ja maar Linkelinks je geeft niet de volle context”, dan heeft u volkomen gelijk. Geloof me dat is nu eigenlijk ook mijn punt. Het zijn allemaal losse flodders die niet makkelijk in een context te plaatsen zijn en eigenlijk moet je dat ook niet willen anders verlies ik het respect veel te snel.

Elke quote die hier staat is met de grootste zorgvuldigheid neergezet. Ook Trump koos zijn woorden zorgvuldig, respect man.

Alleen soms gaat het mis en verliezen we elkaar uit het oog en worden we vijanden, eerst op een platform en dan zomaar uit het niets vinden we elkaar op weg naar het Capitool. We zijn boos, vreselijk boos. We willen bevestiging van onze boosheid. Twitter is meer een Trumper dan een weerloos vogeltje.

 

Previous Post
2CB7F764-8BEF-4E4D-8586-A786D6B0391E
algemeen Economie featured foute nederlanders Guus spuugt

Trumpet a go go away

Next Post
de natte droom van Trump
algemeen Economie featured foute buitenlanders foute nederlanders Politiek Rets kletst

De natte droom van Trump bleek een dorre woestijn