Utrechtse volkstuintjes geplunderd

Utrechtse volkstuintjes geplunderd

De naam volkstuintjes geeft het al aan. Het zijn tuintjes voor het volk. Een aantal inbrekers heeft gemeend dat onder volk ook criminelen worden bedoeld.

Op zich een enorme vergissing vooral omdat de daad zo laag bij de grond is dat dat soort “volk”gewoon onder de grond moet.

Een beetje gewas zal er goed op groeien.

sla je slag
sla je slag

Je vraagt je toch af wie dit nu doegt. Gewoon voor wat kabels en wat gereedschap. Volkstuintjes vooral gerund door wat ouderen of juist jonge gezinnetjes. Bedoeld als hobby en soms ook als aanvulling op de boodschappen.

De tuintjes zijn niet te bewaken en dat moet ook eigenlijk niet nodig zijn. De beheerder denkt er sterk over om camera’s te gaan plaatsen. Het moet niet veel gekker worden. Dertig vierkante meter zwart zand met her en der een boerenkool wachtend op de eerste vorst, maar wel prominent in beeld.

Mannen met bivakmutsen op die de brakke huisjes forceren en met gezwinde spoed zich met een Volkswagen golf uit de voeten spoeden.

Tja, zo haal je opsporing verzocht wel. Een flinke beloning uitloven is voor deze mensen niet mogelijk hoogstens een bloemkool of een kropje sla.

De armen nemen hun verlies de criminelen het gereedschap.

Tags: , ,
Previous Post
featured Studeren

Minder studenten door afschaffen basisbeurs

Next Post
featured relaties

Scheiden doe je niet alleen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.