Pretparkseks.jpg

Walibi vol seks

Walibi vol seks

Meestal zit Walibi gewoon vol met mensen. Veel te veel mensen. Het blijft een pretpark en waar pret is hoort ook seks moeten de managers hebben gedacht.
Een gezonde gedachte maar hoe dat nou in een achtbaan moet is mij een raadsel.
Na onderzoek komt het volgende vehaal naar boven. De haloween griezel avonden worden opgeleukt met een soort van nachtclub waar ruige SM achtige scenes worden nagespeeld. Ik ben allang niet meer in een nachtclub geweest dus weet ik ook niet precies wat ik me daar bij moet voorstellen.
Griezelen in het pretpark met een vleugje seks, niks mis mee toch?  Ik ben alleen benieuwd hoe ze zoiets dergelijks in Ponypark slagharen zouden behandelen. Maar goed er zijn natuurlijk altijd mensen die aanstoot nemen aan seks. Laat dat nou net iemand van de Christen Unie zijn. De Christen unie is van mening dat dergelijke voorstellingen niet thuishoren in een pretpark. Wellicht dat seks bij de Christenunie  niet verenigbaar is met oret. Tja, dat is vervelend, maar dat mag de pret niet drukken. Alsof de jeugd voortaan alleen maar naar het pretpark zal gaan als de achtbaan gebouwd zou worden op een decor van enorme borsten. Je de wildwater afvaart begeleid door topless zeemeerminnen.  Kwebbel en kabouter Plop al tongzoenend het jeugdige publiek voorziet van promotie kadootjes. volgens mij haal ik wat pretparken door elkaar, maar dat mag wederom de pret niet drukken.
Seks in het pretpark, van mij mag het, dan wordt het eindelijk lekker “goedkoper”.
Tags: , , , ,
Previous Post
Halvezolenpad.jpg
algemeen featured foute nederlanders

Ga niet naar het Halve Zolenpad

Next Post
poetin vliegjes
featured Politiek

Poetin haat gezond

Comments

    • Guus Peeters
    • augustus 7, 2015
    Beantwoorden

    Walibi? Kabouter Plop? Ponypark slagharen? En dan seks? Dat de Christen Unie zich daar überhaupt iets bij kan voorstellen? Moeten ze wel van ‘goede huize’ komen! Gaat dan namelijk om zeer specifieke seksvarianten, waar ik niets van moet hebben. Maar wel leuk in komkommertijd dat de Christen Unie den Walibi hier in samenwerken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.