A522A5CB-EA76-4726-B31D-032062C16C5B

Wat moet ik met jou en met al die anderen

Wat moet ik nou met jou

Wat moet ik met jou.

Grapperhaus, breekt heel even volgens het journaal als hij zijn excuses nogmaals voor het het hele Nederlandse volk laat horen.

Ben je eindelijk getrouwd dan zijn je naasten natuurlijk hartstikke blij en willen dat op vele manieren uiten. Net iets te dichtbij en hoppa je staat voor aap. Wat een mooie onvergetelijke dag had moeten zijn is inderdaad onvergetelijk en absoluut minder mooi. Nogal logisch dat deze hypocriete meneer aan de schandpaal moet. Persoonlijk denk ik dat ik zijn huwelijk, als straf voor hem, onmiddellijk zou ontbinden. Ik kan niet ontkennen dat ik een gevoel van leedvermaak niet kan onderdrukken, zeker na zijn arrogante optreden na de blunders van de burgemeester Halsema van Amsterdam.

Ik vraag me wel af wat hij had gedaan als er geen foto’s waren?

Stomme vraag denk ik. Hij zou niks hebben gedaan. Wat niet weet, wat niet deert. Geen excuses geen snik. Maar ja zo is het leven, we bekennen alleen wat uitkomt. Logisch, zou nogal raar zijn als Grapperhaus na een maand excuses aanbiedt omdat hij aangeeft in de fout te zijn gegaan op zijn huwelijksfeest. Zie je wel hoe goed ik ben, jullie hadden het niet eens in de gaten, zou hij met trots opmerken.

Corona trekt een enorme wissel op elk mens, ook op de mensen waar ik het niet mee eens ben. Nog idioter, ik ben het vaak niet eens met mezelf.

We lijken in een situatie te zitten van een slecht geschreven toneelstuk waar we dingen in moeten doen die zo irritant zijn.  Als ik in de ochtend nies kijkt mijn vrouw mij ietwat vreemd aan. Als mijn kinderen hebben gespeeld met andere kinderen of bij vriendjes zijn geweest, lijk ik wat meer afstand te houden.

Als joggende mensen zwetend en pratend mij passeren dan hou ik ongekend lang mijn adem in. Als ik drie minuten een mondkap op heb word ik me bewust van mijn slechte adem en besef me dat ik anderen drie minuten lang een groot plezier heb gedaan. Wat moet ik nou met jou.

Van jong tot oud hebben we af en toe lekker schijt aan de corona maatregelen en in 99% van de gevallen krijgen we niet eens een boete, top toch?

Grapperhaus moet niet zeuren en gewoon smeken om een boete en een strafblad, van mijn part laat hij zich 3 weken opsluiten in een verzorgingstehuis. Dikke pech voor hem dat de pers, dan wel goede vrienden van hem, ons hebben getrakteerd op bijna pornografische kiekjes. Kijk hij omarmt een oude vrouw!!!! Hij durft! Wat moet ik nou met jou.

Ik weet zeker dat er een hoop boter op het hoofd van andere kamerleden langzaam naar beneden glijdt alleen dat is nog niet ontdekt.

 

Tags: , ,
Previous Post
6536D4F4-F231-4EF2-BADA-BC38D95443D1
algemeen Economie featured foute nederlanders Guus spuugt Politiek

Moet de minister van J&V opstappen

Next Post
8449C208-3A75-4477-973B-CE1E08DC2F18
algemeen Economie featured foute nederlanders Gezondheid Guus spuugt Politiek

Corona brieven die maar niet willen branden