137BC1C3-7D43-42CD-9775-5C65E3613992

Wel heel toevallig

Wel heel toevallig

Wel heel toevallig.

Je hebt maar weinig nodig om een meute aan het rellen te krijgen. Ik houd even geen rekening met de goedwillende “demonstranten” die veruit in de minderheid waren.

We zitten op de blaren veroorzaakt door relzoekende idioten. Ze hebben vast een moeilijke jeugd en hebben maar weinig kansen op een gelukkige toekomst Tranen springen in mijn ogen.

De meeste doen hun uiterste best om onherkenbaar te zijn. Sommige zijn absoluut van allochtone afkomst maar zijn net als in het gewone leven in de “minderheid”. Het gegeven dat je onherkenbaar wilt zijn zegt mij in ieder geval genoeg. Je was al onherkenbaar, je had toch al te weinig te zeggen dus waarom dan niet rellen en in sommige gevallen plunderen?

Ik ben zo goed opgevoed dat ik me verschrikkelijk voel voor de daden die anderen plegen zonder ook maar een greintje van verantwoordelijkheid. Wel heel toevallig.

Waarom de Jumbo

Stomme vragen komen boven drijven. De Jumbo lijkt het doelwit van een aantal relschoppers die wellicht normaliter ook al winkels beroven. Albert Heijn lijkt te blijven bespaard. Je zou er bijna een complottheorie van kunnen maken. Wel heel toevallig.

Zonder enige vorm van opleiding kan elke Nederlander tot de conclusie komen dat er wat faliekant mis is en dat we lijken te schieten in onze eigen voet.

Was je erbij?

Nee joh. Ik zat met mijn dikke reet op mijn bank, avondklok weet je wel ……….

Ik loop te mopperen en te schelden. Ik zie de verkeerde jongens die lopen te plunderen en volkomen zijn losgeslagen.De chips smaakt er niet minder om. Wopke zegt in de ochtend dat deze jongens moeten worden her-opgevoed. Goed plan lijkt me. Is al eens eerder geprobeerd en volledig mislukt.  Wopke vervolgt met klare taal: “We gaan alle schade op ze verhalen”. Weer een goed plan.

Heb jij een plan?

Nou, ik heb wel honderd clichés in mijn kop, maar die helpen geen reet.

Elke relschopper heeft een hart en heeft gevoel, maar schijnt het contact er mee verloren te hebben.

Ik zie een allochtoon een winkel uitstormen met een soort van voorraad fles. Ik vermoed dat er kauwgomballen in zitten. In echt slecht Nederlands schreeuwt hij “wegwezen” en daar zal Wilders het zeker mee eens zijn.

Respect voor de ordehandhavers die maar voor het karretje worden gespannen van een hulpeloze regering en een angstige samenleving.

Nu maar hopen dat ze mijn wijk ontzien.

Was je handen stuk en was ze in onschuld.

 

Schrijf ook mee met linkelinks druk hier

Previous Post
52DD4182-B8E2-4E7A-A7E1-4179C1CDE7FB
algemeen Armoede Economie featured foute buitenlanders foute nederlanders Guus spuugt Moslim Politiek

Open brief aan de heer Wilders

Next Post
350F6116-2A05-4194-9E9A-3D10802BA6BD
algemeen Economie featured foute nederlanders Guus spuugt Politiek

referendum of referendom