Baudexit ja of nee misschien bestaat niet

Baudexit ja of nee misschien bestaat niet

 

Baudexit ja of nee misschien bestaat niet

 

De oprichter van Forum voor Democratie wankelde, enerzijds omdat er vanuit de jongerenafdeling onder leiding van de heer Freek Jansen antisemitische uitspraken zouden zijn gedaan, en anderzijds omdat de heer Baudet zelf zich antisemitisch tot zelfs racistisch zou hebben uitgesproken.

 

Wat is er nu waar van de beschuldigingen aan de Jongerenafdeling van Forum voor Democratie (JFVD)? Uit eigen Forum-onderzoek zou hier niets van zijn gebleken. Wel had de partij in mei dit jaar drie leden om dit ontoelaatbare uitingen geroyeerd. Baudexit ja of nee misschien bestaat niet.

 

Het Parool zegt over screenshots van social media te beschikken waarin wel degelijk antisemitische uitspraken worden gedaan, maar maakt deze niet openbaar. Daarnaast zouden vijf klokkenluiders (melders van antisemitische uitingen) door de partij zijn geroyeerd. Tevens meldt de krant dat een 23 jarige student tot coördinator van de jongerenpartij van Forum in Zuid-Holland werd benoemd, ondanks uitspraken dat het nationaal-socialisme ‘de beste economische formule ooit’ zou zijn en ‘Joden internationale pedonetwerken hebben en vrouwen massaal de pornografie in helpen’,

 

Wie heeft er gelijk? Zonder extern onderzoek zullen we dat niet weten.

 

Maar waarschijnlijk is het opgeslagen JFVD-vuurwerk in het gezicht van de heer Baudet geëxplodeerd, want hijzelf stond nu ter discussie.

Tijdens een dinertje van de 2e kamerkandidaten zou de heer Baudet hebben gezegd: ‘…bijna iedereen die ik ken is antisemiet’ en ‘dat corona de wereld in gebracht was door George Soros en anderen om ons onze vrijheid af te nemen en een nieuwe wereldheerschappij te starten’. Nu is George Soros een Joodse Amerikaans-Hongaarse filantroop. Hij is vaker doelwit van antisemitische denkbeelden en ook negatief mikpunt van de heer Orban, premier van Hongarije, die de door de heer Soros opgerichte universiteit in Hongarije zelfs heeft gesloten. Baudexit ja of nee misschien bestaat niet

Ook had de heer Baudet gezegd: ‘als ze onze vrijheid hebben afgenomen en we een communistische staat zijn, dan schoppen ze toch alle domme negers Europa uit’.

 

Hoe weten we van die uitspraken van de heer Baudet? Wel mevrouw Nicki Pouw-Verweij, nu 1e kamerlid van Forum en 3e kandidate voor de a.s. Tweede Kamerverkiezingen, heeft over die uitspraken een brandbrief gestuurd naar het partijbestuur. En de andere Tweede Kamerkandidaten, mevrouw Eva Vlaardingenerbroek (5e kandidate) en de heer Joost Eerdmans (4e kandidaat) hebben dit desgevraagd bevestigd. De heer Baudet heeft in praatprogramma’s de uitspraken ontkend, noch erkend (!).

 

Resultaat is dat de heer Baudet zijn lijsttrekkerschap en partijleiderschap heeft opgegeven, toch het bestuur zover heeft gekregen een nieuwe verkiezing te houden en zo terugkwam als partijleider. Zijn kompaan in de Tweede Kamer, de heer Theo Hiddema, heeft zijn kamerzetel opgegeven. Ook andere partijprominenten en Forumvertegenwoordigers hebben de partij verlaten.

 

Het meest verbazend is dat al die commotie nu pas naar buiten komt. Er zijn toch meer dan voldoende incidenten geweest rond de heer Baudet. Denk aan het treinincident van de Marokkanen, wat een treinkaartcontrole zonder Marokkanen was. En kennelijk vond iedereen het normaal dat hij met de heer Freek Jansen een diner had met de rechtsextremist, de heer Jared Taylor, die onverholen kiest voor het blanke ras, onder het mom: ‘…om kennis te nemen van zijn ideeën…’. Hebben al die FVD-verlaters al die tijd een vervroegde winterslaap gehouden?

 

Grote vraag is en blijft: heeft hij zijn eigen boreale graf gegraven, hebben zijn hersenen last van een homeopatische verdunning, heeft zijn uil van Minerva het loodje gelegd?

Auteur: Guus

Tags: , ,
Previous Post
B49A34B6-35E7-4DE4-9C7C-48698CBFDDE8
algemeen artikelen Economie featured foute nederlanders Gezondheid Politiek

In de rij voor het cafe

Next Post
349357CB-9614-483C-B789-78C2369CF6C9
algemeen Economie featured

Lang leve de de corona fysiotherapeut

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.