690C0DB9-400B-42CA-ADEE-20491BCE65CF

Engel-bewaarder of -waarheid of -waanzin

Engel-bewaarder of -waarheid of -waanzin

Engel-bewaarder of -waarheid of -waanzin

De heer Engel van Viruswaarheid was wat uit het nieuws geraakt. Geen relletjes die zijn slachtofferschap benadrukten. Geen waanzinnige waarheid als een koe met stikstofuitstoot rond zijn persoon. Dus doe je het toch zelf!

 

Aldus geef je een persconferentie – dat doet het altijd goed, niet alleen bij de heren Rutte en De Jonge – en wanneer het verguisde journaille er niet zou zijn, geen nood. Internet zorgt vanzelf voor verspreiding van het waanzinvirus zonder mondkapjes en met anderhalve zolen op afstand.

 

De heer Engel verklaarde ‘… en nu zou één warme dag opeens het bewijs zijn van klimaatverandering. Ik denk dat we hier te maken hebben met een hoax.’ Voor die ene warme dag en de daaraan gekoppelde nieuwe watersnoodramp hoef je niet een wetenschappelijke verklaring te zoeken.

Er waren en zijn al talloze onderzoeksrapporten die de klimaatveranderingen hebben bewezen, ingehaald door de ‘waarheid’ van de hedendaagse realiteit. Alleen de verdere prognoses moeten nog blijken. Maar dat komt uw waanzin natuurlijk niet uit, dus doet u alsof wetenschappers deze ene dag als omslagpunt voor de klimaatverandering aangrijpen. Graag uw bewijs voor die wetenschappers.

 

Kunt u trouwens aan die getroffen Limburgers, Duitsers en Belgen uitleggen dat de modder in hun huis een hoax is? En bewijzen dat die watersnood niets met klimaatverandering te maken heeft? Wedden dat zij naar u met modder gaan gooien dat ze net uit hun huizen gedweild hebben? Kunt u de verdronken mensen zeggen dat zij niet echt overleden zijn? Ga eerst persoonsbeveiliging regelen voor u dat daar ter plekke gaat zeggen op al die begrafenissen en crematies. Of gaat u dit ook onderbouwen met wetenschappelijke onderzoeksresultaten? Engel-bewaarder of -waarheid of -waanzin

 

Overigens is de naam van uw groep niet consequent. ‘Viruswaanzin’ dekte uw lading zeker, maar ‘viruswaarheid’ slaat de plank volledig mis. Als u het virus ontkent, kan daar ook geen waarheid over bestaan. Of zoek ik nu spijkers in hoog Maaswater?

 

Niettemin heeft de heer Engel de menselijke maat al langer verlaten en bewijst hij dat opnieuw met dit soort onwerkelijke beweringen. Uw respectloze ontkenningen zijn uw verdienmodel geworden, dus er is geen weg terug. Maar het gros van de Nederlandse bevolking danst nog steeds niet naar de pijpen van deze leraar. Tsja … tsja … tsja! Engel-bewaarder of -waarheid of -waanzin

 

De heer Engel is geen aards-engel en verkeert in verkeerde hogere sferen. Op veel plekken in de wereld is er extreme wateroverlast. Dat is het verschil tussen hoosbuien en waar u last van heeft: hoax-buien!

Auteur: Guus

 

 

 

Previous Post
19E296B4-B1E7-4C9D-91D7-6456391EBEEC
algemeen featured foute nederlanders Guus spuugt Politiek

Ruttes goede daad

Next Post
wat hoor ik
algemeen featured Hersenspinsel Rets kletst

Wat hoor ik wat hoor jij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.