D71B45CF-CF60-4103-8343-ADD8D69B67E1

Kromplottheorie

Kromplottheorie

Kromplottheorie

Als holistische fullmindblowjob-activist kan ik er echt niet meer omheen. De cromacrisis heeft zo ontzettend veel extra duidelijk gemaakt.

Door de co-vip is het dak van de wereld, daarom hoort het een dakpandemie te worden genoemd. Er is sprake van overbevolking en met name de auwderen maken de penzoenen van de jongeren op, reden waarom we niet meer mogen knuffelen, dus daar moest iets aan gedaan worden. Daar kunnen die auweltjes niet tegen, krijgen ze croma van. Dus dat liep teveel uit de gaten, dat bespetten met aircozolen.

Dus werd euthanassie goedgekeurd. En de naam zegt het al, weer zit die Brusselse lof van de Europese omissie erachter, maar dat zeggen ze niet.

De Trion-pil laat je overlijken in drie stappen, meer weet ik er niet van want ik ben geen needicus. Maar op basis van die Trion-pil zijn alle farmakuiten op zoek gegaan naar de samentelling daarvan. Veel geld voor de inviesteringen komt  tijdelijk van George Sores en Bill Gates. Nauw, dan weet je het wel.

De achternaam van George zegt voldoende: problemen! En Bill Gates’ naam is zo overduidelijk, dus pas maar op: achterwerk en gaten betekent een gigantisch pedofielennetwerk. Nu ja, net is het niet, maar er wordt wel mee gewerkt. Daarom noemen ze het ook geen mondkapjes, maar kondmapjes! Fuile vietsenrikken!

En dan zal ik ook nog even de 5G-link uit de boeken doen. De 5 G’s staan voor 1G = George (Sores), 2G = (Bill) Gates, beiden werken 3G = Geopolitiek, we worden daardoor overalmet 4G = Gevolgd, en nu worden we zoveel mogelijk door 5G = Gechipt door die vaccins.

En wat denk je dat al die artsen doen op de IC’s? Ook hier is de naam weer een verwijzing, want inderdaad daar worden Internal Chips geplaatst. En met al die chips kunnen ze met een X-blackboks ons besturen, zodat we precies doen wat zíjwillen.

 

Dat is ook de reden dat er zoveel geld wordt uitgegeven. Schulden van landen lopen maar op om dat allemaal te finankieren, maar als die auwtjes dood zijn komen hun erfenassen vrij en die worden gebruikt om die schulden af te betalen van landen en aan Bill Gates en George Sores.

En pas vooral op voor die potatochips, want dat staat voor pot(entiele) ato(om). En dat zit allemaal in die chips om ons te beheersen.

Het is een grote fileswaanzin allemaal bij elkaar. Kijk maar naar de meanexstreem needia. Ontken het maar niet. NPO staat voor Nederlandse Pedofielen Organisatie, maar daar komen ze natuurlijk niet voor uit. En de NOS is helemaal extraim gemakkelijk met frakenieuws, die letters betekenenNa Ons de Sondvloet.

 

Als je het nu nog niet snapt, ben je steakeblind. Maar ik heb je wel gewaarschuwd!

 

 

 

 

Previous Post
exitpoll voor Forum
algemeen featured foute nederlanders Guus spuugt Politiek

Exitpoll voor Forum het is komen en gaan

Next Post
C53C5847-8ECF-4999-B03B-E8629FF279C9
algemeen featured foute nederlanders Guus spuugt Politiek

Niks nieuws dus vooruit met de geit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.